mandag 18. oktober 2010

Tommy`s uke

Uken som vi hadde besøk av Tommy Eide lagt vi alt med og bruke forskjellige ting som gress, ståltråd og ikke minst gamle blader som ble funnet ute.

Ståltråd
Får det meste laget vi ting av gamle ståltråd rester som ellers hadde blitt kastet. Bare ved å bruke ståltråd, kunne vi lage alt fra dyr, treer, hjerter og en enkel vase. Du kan rett og slett bruke ståltråd til det meste, på en veldig lett måte.











Ståltreet.




fisk som er laget av bare ståltråd.















vasen som er av ståltråd, med en vannbeholder inni.
















Natuliget ting

Vi kan også ta masse gress rund en bøtte slik det blir ett lite hull, viss du lager ett par av de kan du få folk til og stoppe og se hva som har skjedd her. Samtidig som det er ganske stilig, og ikke minst laget av naturens ting.
Vi kan også lange mange stilige dyr av naturens ting og litt ståltråd, ved og sette sammen noen blader og bruke ståltråd og bær som øynene. Eller feste sammen ting du har funnet i naturen ved å bruke litt ståltråd som festere alt sammen.

Dyr som er laget av blader og bær, er også brukt litt såltråd til øynene.


 Her er det også bare blader som vi har funnet ute naturen. og litt tau som skulle holde det på plass, men kunnet lage det uten også.


en slange som er laget av mange forskjellige strå, men også brukt litt ståltråd får og feste alt sammen, og buljong tråd til øynene.
 er er det bare brukt gres.













ting som er funnet ute, også laget ute.














Rester.
Da du tror du har brukt de materialene som kan brukes tar du helt feil. Du kan bruke absolutt alt, og ikke minst lage fine ting.
Du kan til og med lage en fin dekorasjon av bare rester.
Vi har brukt molden til lyngen som under lag og laget en fin dekorasjon av og bruke restene vi fant. Noe vi eller hadde kastet.




1 kommentar: